Het Team
Eileen van Essen
Mati Bovendeaard
Anna Ruys

Mati Bovendeaard

 

Mijn naam is Mati Bovendeaard, ik ben in 1965 geboren in Sittard.
 Sinds januari 2006 heb ik mijn eigen praktijk in het centrum van Amsterdam. 
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.


In het verleden ben ik na een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam jarenlang werkzaam geweest in de creatieve sector onder andere als decorontwerper; dit combineerde ik met een baan als p&o-medewerker voor een architectenbureau. 


Inmiddels alweer 15 jaar geleden heb ik ervoor gekozen mijn belangstelling in m’n medemens in combinatie met m'n creativiteit in te zetten als therapeut. Betrokkenheid, empathie en nieuwsgierigheid geven betekenis aan mijn therapeutschap. 

Samen met mijn twee collega's heb ik met veel enthousiasme en plezier gewerkt aan het ontwikkelen van dit relatieboost-weekend.

Ik vind het een uitdaging de mogelijkheid te bieden aan stellen die open staan voor een hernieuwde kijk op zichzelf en hun relatie om in relatief korte tijd veranderingen te bewerkstelligen. Dit alles in combinatie met een luxe weekend waarin aandacht wordt besteed aan zowel lichaam als geest. In een ontspannen sfeer en een mooie omgeving wordt reletietherapie een prettige en positieve ervaring.

zie ook mijn website: www.bovendeaard.com

Ik ben aangesloten bij de VIT, registratienummer 536.17.A
AGB-code Zorgverlener: 94009438
Praktijk: 94057853

Koepelorganisatie RBCZ licentiecode 205003R 

ruimte