RelatieBoost in de pers

Algemeen Dagblad 21 april 2012, stond er een interview over de RelatieBoost/relatietherapie, geschreven door Pam van Veen.
Lees meer >>

In de JAN van juni 2012 stond er een leuk artikel over ons RelatieBoost-weekend, geschreven door Suus Ruis.
Lees meer >>

Testimonials

“Vele malen fijner dan ik had gedacht! (...) Je weet dat alles er mag zijn, en dat de begeleiding integer omgaat met wat er bovenkomt aan emoties. (...) Vooral de combinatie van rust, fijne sessies, heerlijk eten, gezelligheid, samenzijn met mijn partner. (...) Geen idee hoe het beter kan. Het is top, ik zou het precies zo doen.(...) Je houdt steeds in je achterhoofd wat er gezegd is in het weekend."

“Ik had niet verwacht dat het zo leuk en fijn zou zijn.(...) De rust, het samen zijn met mijn partner, het eten, de mensen.(...) Het was echt genieten. Marcel heeft geweldig gekookt.(...) Erg prettig en kundig. (...)Je durft en kunt alles zeggen, niets is raar. (...) Het gaf weer meer inzicht in hoe ik reageer in bepaalde situaties.

“Zeer waardevol, ik had nog wel veel langer samen willen praten het is een heel mooi begin om verder te kunnen. (...) Het geeft nieuwe inzichten waar we mee verder kunnen. (...) Na het weekend hebben we een positieve instelling mee naar huis genomen, staan meer voor elkaar open en luisteren beter naar elkaar. (...) We hebben onze eigen valkuilen beter leren kennen, zeer waardevol. (...). Prettig en rustig op juiste moment de spiegel voorhouden en het heel practisch weten te maken. (...) De luxe en het ontspannen gevoel hebben mijn overwachtingen meer dan overtroffen. (...) Overtrof de verwachting en daarom een regelrecht feestje. (...) Al aan iedereen die wist dat wij dit hebben gedaan aangegeven dat ik het zie als een cadeautje aan jezelf en je relatie, ik gun het echt iedereen!”

“Het totaalpakket overtrof mijn verwachtingspatroon. In de eerste plaats de therapie; ik ben niet bekend met therapieën en was blij verrast met de praktische en duidelijke benadering van zaken. Ik kon merken dat ik te maken had met inlevende proffesionals die een hele warme veilige sfeer kunnen creëren. Dan de randvoorwaarden; de locatie, in een woord uniek; de catering, uitmuntend; de aankomst, briljant buiten eten op het terras! (...)
Allereerst moet ik zeggen dat het concept staat als een huis en dat in mijn ogen de reclameuiting op de site te bescheiden is. Ik denk dan aan meer nadruk leggen op quality-time, het niet hebben over een diner maar een Bourgondische maaltijd. Maar ook tijd en ruimte voor reflectie. (...)
Bij de omschrijving van een plenaire sessie had ik bij het lezen een beetje huivering, moet ik nu mijn problemen met anderen gaan delen?? Het bleek totaal iets anders te zijn een communicateschema en een busverhaal wat prima met meerdere mensen gevolgd kon worden. (...)
Maar geef ook meer duidelijkheid in de kwaliteit van het gebodende. De kwaliteit is wat mij betreft op alle fronten van uitstekende kwaliteit en dat komt nauwlijks tot uitting op de site. Terwijl de site wel kwaliteit uitademt.”

ruimte