Wat bieden wij?

 

We bieden de mogelijkheid om in een mooie, rustige omgeving op een andere manier dan in het dagelijkse leven te investeren in jullie relatie. Dit gebeurt onder begeleiding van een ervaren therapeut.

Jullie verblijven tijdens het weekend weg in eengerestaureerd vakwerkhuis op een mooie lokatie, midden in een stiltegebied en met de auto op 20 minuten rijden van bv Maastricht. Jullie hebben genoeg tijd om dingen met zijn tweeën te doen. Denk hierbij aan wandelen in de landelijke omgeving of een uitstapje naar een van de vele dorpjes of Maastricht.

Iedere dag zijn er 1 of 2 sessies. Er worden opdrachten gegeven die passen bij jullie situatie. Het huis biedt volop ruimte om je terug te trekken en hieraan te werken. Tijdens het weekend leren jullie hoe je op eigen kracht verder kunnen werken aan jullie relatie; ook krijgen jullie een naslagwerk mee. We bieden verder de mogelijkheid om nog 2 maal via email vragen aan jullie therapeut te stellen. Vanzelfsprekend is ook verdere relatietherapie mogelijk (in Amsterdam of in in Limburg).

 

 

 

 

 

Ervaren jullie problemen in de relatie? En willen jullie daar NU verandering in aanbrengen?

Geef je dan op en laat je informeren over een volgende gelegenheid!

 

Kosten op aanvraag.

 

Klik hier voor kosten, programma, reserveren.

 

ruimte